Prima ediție a Galei Șahului Românesc

Suntem bucuroși să anunțăm o premieră: Gala Șahului Românesc va avea loc duminică, pe data de 12 decembrie, orele 17.00, în incinta Hotelului Piatra Mare din Poiana Brașov! Ea va reprezenta încununarea succesurilor elitei sportului minții din România, un motiv de celebrare a celor mai buni sportivi din țara noastră, precum și startul unei noi tradiții.
În cadrul ediției inaugurale vom premia:
♚ cei mai buni 5 seniori
♔ cele mai bune 5 senioare
♛ cei mai buni 5 juniori

♕ cele mai bune 5 junioare

Mai mult, premiile vor fi stabilite prin vot nu doar de către Colegiul Central de Antrenori, ci și cu ajutorul fiecărui club de șah afiliat în parte, voturile urmând să conteze într-o proporție egală: 50% – antrenori, 50% – cluburi. Fiecare asociație sportivă sau club afiliat va primi astfel un formular special de vot, pentru ca procesul să fie simplu, intutiv și prietenos. Vă rugăm să îl completați până miercuri, 8 decembrie, ora 23:00.

Din păcate, situația actuală nu ne permite să ne (re)întâlnim cu toții în cadrul Galei, numărul de participanți fiind limitat. Vom face însă tot posibilul pentru a aduce împreună cât mai mulți reprezentați ai lumii șahului românesc, în baza unor invitații ce vor trebui confirmate.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2021!

 

Scroll to Top