Federația Română de Șah susține proiectul Chess4Education

Federația Română de Șah are bucuria să fie partenerul Asociației Narada în cadrul Proiectului Chess4Education. Dorim pe această cale să mulțumim Asociației Narada și să îi felicităm pentru inițiativa prin care câteva sute de elevi din comunități defavorizate vor primi șansa unui viitor mai bun prin educație!

Cine dorește să participe, are ocazia să joace un turneu online de șah și să oferă unor copii o șansă la educație! #Chess4Education

Proiectul Chess4Education se află la ediția a II-a, anul trecut, acest proiect a strâns peste 40.000 de Euro, cu sprijinul comunităților de antreprenori și ai profesioniștilor din zona IT (și nu numai).

Anul acesta, așteptările sunt și mai mari iar noi nu facem acum decât să punem umărul la a transforma această dorință în realitate. Concret, pe 11 decembrie, între orele 10.00 – 13.00, Narada organizează un concurs de șah pe serverul chess.com, la care putem, contribuind cu o donație de 250 de lei. De asemenea, putem sprijini cauza cu o sumă care rămâne la latitudinea fiecăruia, fără a participa la turneu.

Partea ce mai bună? Dacă alegem să jucăm, absolut fiecare mutare din fiecare partidă va fi una câștigătoare. Pentru sute de copii! Detalii complete și înscrieri se găsesc aici

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.