Președintele Federației Române de Șah, Vlad Ardeleanu, a participat la Board-ul Uniunii Europene de Şah ( ECU) de la Terme Čatež (Slovenia)

Campionatul European de Șah pe Echipe nu e singurul eveniment de anvergură ce se petrece în cocheta stațiune slovenă în aceste zile. În aceeași perioadă, board-ul ECU s-a reunit la Terme Čatež pentru a dezbate teme importante privind promovarea șahului în viitorul apropiat și pentru a căuta soluții optime în contextul perioadei imprevizibile pe care o traversăm cu toții.
La reuniune a participat și Vlad Ardeleanu, președintele Federației Române de Șah și membru ECU, implicarea sa incluzând întâlniri bilaterale de lucru atât cu președintele Federaţiei Internaţionale de Şah, FIDE, Arkady Dvorkovich, cât și cu președintele ECU, Zurab Azmaiparashvili. Cele mai importante subiecte de pe agendă au fost: viitoarele competiții internaționale mondiale şi continentale, precum și implementarea șahului în școli și implicit promovarea șahului de masă, teme menite să popularizeze (și) mai mult șahul în anii care vin.
Scroll to Top