Întâlnire a conducerii FRȘah cu domnul primar Dominic Samuel Fritz, pentru a așeza din nou Timișoara pe harta șahului internațional!

Președintele FRȘah Sorin-Avram Iacoban, Vicepreședintele Vladimir Danilov și Director tehnic Ion-Șerban Dobronăuțeanu au avut, în ziua de 19 iulie, o întâlnire pe zoom cu domnul Dominic Fritz și cu participarea domnului deputat Ovidiu Victor Ganț, în care au fost prezentate proiectele unor competiții internaționale ce ar putea fi organizate în anii 2023-2024 în Timișoara. Bogata tradiție, potențialul prezent și beneficiile pentru comunitatea șahistică locală, precum și impactul pozitiv în economia și în promovarea orașului prin prezența unui număr mare de participanți din numeroase țări, sunt elemente ce vor sta la baza selecției celei mai potrivite opțiuni de Campionat European sau Mondial pentru a fi organizat în anii următori în Timișoara.

După Constanța, Iași, Oradea și Bucuresti, Timișoara poate fi următorul oraș din țara noastră care să găzduiască competiții internaționale de anvergură.

Scroll to Top