CN pe echipe – Divizia B 2021 – 9 serii, 57 echipe

Federația Română de Șah invită structurile sportive afiliate să se înscrie în Campionatul Național pe echipe – Divizia B, care se va desfășura într-un nou format, în sistemul “acasă” – “deplasare”.

Termenul de înscriere a echipelor a fost prelungit până la data de 14 mai 2021.

Vă rugăm să trimiteți formularul de înscriere pe adresa de e-mail diviziaB2021@gmail.com. Odată cu cererea de înscriere, echipele vor trebui să facă dovada achitării cotizației anuale a clubului la FRȘah si a achitării taxei de participare.

Datele și termenele competiției:

14 mai – termen limită de înscriere

17 mai – termenul până la care FRȘah va anunța componența grupelor

19 mai – termenul până la care va anunța zilele de desfășurare a rundelor (inclusiv 2 date pentru eventuale restanțe)

21 mai – data prevăzută pentru tragerea la sorți

23 mai – data până la care echipele pot anunța desfășurarea meciului duminica sau modificarea orei

25 mai – depunerea listei de bază (având ca referință ratingul elo la 1 mai și ordinea jucătorilor cu respectarea regulii de 101 puncte elo) listă care va fi valabilă ca referință pe întregul sezon.

27 mai – plata cotizațiilor anuale pentru toți jucătorii din lista de bază

29 mai – data până la care FRȘah verifică dreptul de joc al jucătorilor și plățile vizelor anuale pentru toți jucătorii.

Divizia B se va desfășura în regim de un meci la 2-3 săptămâni în perioada 1 iunie – 30 noiembrie. Datele de desfășurare a rundelor vor fi stabilite astfel încât să nu se suprapună cu celelalte competiții oficiale și pe cât posibil nici cu alte competiții private de interes național.

O echipă va fi formată din 4 jucători, din care minim 1 junior sub 20 de ani. Lotul de bază al echipei va putea să conțină un număr nelimitat de jucători.

Costuri: Costurile proprii de participare ale echipelor sunt suportate de acestea. De asemenea fiecare echipă gazdă este obligată să suporte cheltuielile de arbitraj onorariul arbitrului fiind 100 lei.

Eventuale întrebări despre desfășurarea competiției, precum și întreaga corespondență cu Federația despre desfășurarea Diviziei B vor fi făcute pe adresa de email: diviziaB2021@gmail.com  valabilă pe toată desfășurarea competiției!

Click aici  pentru regulamentul de desfășurare a competiției >>

Click aici  pentru formular înscriere Divizia B >>

Click aici  pentru formular lista de bază Divizia B >>

Click aici pentru grupe divizia B >>

Scroll to Top