Veteranii revin la Techirghiol pentru medalii

Așteptate vreme de doi ani, finalele Campionatelor Naționale de șah pentru veterani se vor disputa pentru a treia oară consecutiv în stațiunea Techirghiol, la sediul clubului Sparta din localitate, director de turneu fiind maestrul internațional Mircea Pavlov.

Programată între 5 și 11 iulie, competiția (șah clasic, rapid, blitz, dezlegări) este deschisă jucătorilor care s-au născut înainte de 31 decembrie 1971 (categoria +50 ani). Se va organiza și o finală pentru participanții născuți înainte de 31 decembrie 1956 (categoria +65 ani). La feminin se va disputa o finală unică (cu premiere distinctă pe cele două categorii de vârstă, +50 și +65 ani).

ATENȚIE! Se va juca cu măști și se va face controlul vizei medicale (sub formă de ștampilă pe carnet sau sub formă de adeverință medicală)

Click aici pentru Regulamentul competiției.

Aici găsiți lista celor înscriși la șah clasic.

Click aici pentru proba de dezlegări din ediția 2019.

Aici găsiți clasamentele la dezlegări.

Tot la Sala Sporturilor din stațiune, în aceeași perioadă se va desfășura Trofeul Techirghiol – „Mircea Pavlov”, ajuns la a 27-a ediție (șah clasic open și U12; dezlegări)

Click aici pentru prospectul comun al celor două competiții.

Aici găsiți clasamentele la dezlegări – Trofeul Techirghiol

ATENȚIE! Finalele feminine de șah rapid și blitz se vor disputa sâmbătă 10 iulie, de la ora 9.30, respectiv duminică 11 iulie, de la ora 9.30.

Scroll to Top