Finala Campionatului Național Individual prin Internet C.N.55

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ȘAH
COMISIA CENTRALĂ DE ȘAH PRIN CORESPONDENȚĂ

Organizează semifinalele Campionatului Național ediția 57

Data de start: 20 iulie 2016
Data limita a înscrierilor: 20 iunie 2016
Taxa de participare: 50 lei, care se achită în contul F.R.Șah:
RO62 RNCB 0285 0084 2455 0008
BCR UNIC Bucureşti
Codul fiscal al F.R.Sah: 4203652
Toți jucătorii trebuie să aibă plătită la F.R.Șah viza anuală pe anul 2016: 35 lei seniori (20-60 ani), 15 lei veterani (peste 60 ani), 10 lei persoane cu dizabilităti, 25 lei juniori (10-20 ani).
După plata taxei de participare se va trimite responsabilului cu înscrierile, dl.STĂNESCU TEODOR -ADRIAN, o copie a mandatului de plată (pe care va fi indicată natura plății, respectiv “taxa de participare semifinale C.N.F.55”) prin email la adresa adrianstanescu_1877@yahoo.com
Înscrierea devine valabilă doar în momentul în care copia mandatului de plată ajunge la responsabilul cu organizarea campionatului.
Situația calificaților din semifinale este următoarea:
ROU/C55/Sf1: dl.PANTAZI ADRIAN, dl.VASILE CONSTATIN;
ROU/C55/Sf2: dl.TOFAN ADRIAN, dl.TARAȘ IULIAN;
ROU/C55/Sf3: dl.STĂNESCU TEODOR – ADRIAN, dl.PEPENE IONUȚ;
ROU/C55/Sf4: dl.DABIJA MIRCEA, dl.TUDOR VASILE și dl.RISTEA TUDOR (cel mai bun loc 3).
EXTRAS DIN REGULAMENT: “În cazul în care un jucator calificat în finală nu poate participa din diverse motive, el va fi înlocuit de următorul clasat în grupa semifinală din care a obținut calificarea.
Pe lângă jucătorii calificați din semifinale, până la completarea numărului de 15 sau 17 participanți în finală, se vor putea înscrie direct în Finala Campionatului Național prin Internet jucătorii care îndeplinesc, în ordine, una din următoarele condiții, la data de start a turneului:
a) campionul ultimei ediții incheiate a Campionatului Național;
b) marii maeştri internaționali (GM) la șahul prin corespondență sau șahul practic;
c) maeştrii internaționali seniori (SIM) având un rating ICCF minim de 2300;
d) maeştrii internaționali (IM) la şahul prin corespondență sau şahul practic având un rating ICCF/ELO FIDE minim de 2350;
e) jucătorii cu rating peste 2400.
Dacă numărul jucătorilor care işi exprimă opțiunea de a juca direct în finală este mai mare decât numărul locurilor disponibile, departajarea va fi făcută în ordinea criteriilor de mai sus, iar între jucătorii cu drept de calificare directă, conform aceluiaşi criteriu, departajarea se va face pe baza ratingului.
Dacă numărul jucătorilor care işi exprimă opțiunea de a juca direct în finală este mai mic decât numărul locurilor disponibile, locurile rămase vacante se pot completa cu jucători clasați pe primul loc necalificant din grupele semifinale.
Jucătorii inscrişi direct în finală sau cei care vor completa locurile vacanțe vor plăti taxa de participare după afişarea listei finale a participanților.
18.05.2016
PS.Până la această data s-au înscris: dl.VASILE CONSTATIN, dl.TUDOR VASILE, dl.DABIJA MIRCEA, dl.PANTAZI ADRIAN, dl.STĂNESCU TEODOR – ADRIAN.
Amici sumus,
Dr.ec.Viorel M. CRĂCIUNEANU
Email: craciuneanu2002@yahoo.co.uk tel: 0729.841.301