Campionatele Naţionale Individuale pentru juniori (14 – 20 ani) la șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări Mamaia 6-15 aprilie 2021

Gazda ediției 2021 a Campionatelor Naţionale Individuale pentru juniori (grupele 14, 16, 18, 20 ani) la şah clasic, șah rapid, blitz şi dezlegări, va fi Hotelul Ramada din Mamaia.

Competiţiile se vor desfăşura în perioada 6 – 15 aprilie 2021 în organizarea competentă a doamnei Elena Cristian – Organizator Internaţional. În vederea organizării competițiilor naționale în contextul pandemiei de COVID-19, FRȘah consideră prioritară sănătatea sportivilor și a tuturor participanțlor la aceste competiții (arbitri, organizatori, însoțitori), cu aplicarea măsurilor legale în vigoare și a regulilor proprii FRȘah anti-COVID.

Pentru înscrieri și rezervări cazare este obligatorie completarea formularului atașat!

Click aici pentru invitaţie>>

Formular înscriere>>

Șahiștii constănțeni care nu doresc să se cazeze, se vor prezenta la fiecare două zile cu un test nou pentru diagnosticul COVID-19 (test rapid antigen sau real-time PCR) cu rezultat negativ, certificat de către un cadru medical/clinică de specialitate (în prima zi de concurs, asemenea tuturor participanților, apoi în zilele 3-5-7 de concurs).

Această măsură de testare este conformă cu recomandarea conducerii MTS privitoare la campionatele naționale individuale de șah din lunile aprilie și mai.