Campionatele Naţionale Individuale pentru copii (8 – 12 ani) la șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări București 4 – 12 mai 2021

Campionatele Naţionale Individuale 2021 pentru copii (grupele U8, U10 și U12 ani) la şah clasic, șah rapid, blitz şi dezlegări vor avea loc la Rin Grand Hotel din București. Competiţiile se vor desfăşura în perioada 4 – 12 mai 2021 în organizarea competentă a doamnei Elena Cristian – Organizator Internaţional cu vastă experiență în gestionarea competițiilor pentru copii și juniori.

Pentru buna organizare a competițiilor naționale în contextul pandemiei de COVID-19, FRȘah consideră prioritară sănătatea sportivilor și a tuturor participanților la aceste competiții (arbitri, organizatori, însoțitori), cu aplicarea măsurilor legale în vigoare și a regulilor proprii FRȘah anti-COVID.

Pentru înscrieri și rezervări cazare este obligatorie completarea formularului atașat!

Click aici pentru invitaţie>>

Formular înscriere>>

Șahiștii domiciliați în București, care nu doresc cazare la hotelul unde se desfășoară competițiile, se vor prezenta  cu un test nou pentru diagnosticul COVID-19 (test rapid antigen sau real-time PCR) cu rezultat negativ, certificat de către un cadru medical/clinică de specialitate în prima zi de concurs, asemenea tuturor participanților, iar apoi teste efectuate în zilele de 7 și de 10 mai 2021!

Aceste măsuri de testare sunt conforme cu recomandarea conducerii MTS privitoare la campionatele naționale individuale de șah din lunile aprilie și mai.