Comisia Sah Online: Doua meciuri online importante in acest weekend. Adversari: Bosnia Hertegovina si Republica Dominicana

Dupa o acalmie de cateva saptamani, cu meciuri putine sau prea usoare pentru echipa Romaniei, intram in partea finala a anului 2020, cu intalniri decisive.

Sa precizam, ca se trateaza de meciuri la numar nelimitat de mese, deschise tuturor iubitorilor sahului.

Evident este important ca primele mese sa fie ocupate de jucatori valorosi, asigurand echilibru sau chiar superioritate pe mesele inferioare. Depinde si cati adversari se inscriu.

Echipa care aduce mai multi jucatori, in general are sanse bune de castig, pentru ca ramane in meci cu jucatori de rating server, superiori adversarului. Desi este neplacut pentru cei care nu prind masa de joc, noi cautam sa compensam cu un turneu, dorinta acestora de joc. Cand este posibil.

Pentru a va putea inscrie in aceste meciuri, este necesar sa intrati in clubul nostru de pe chess.com: https://www.chess.com/club/romania-chess-federation

Sambata 28 nov. 2020, are loc meciul cu Bosnia si Hertegovina. Noi spunem impropriu meciul, pentru ca de fapt sunt trei meciuri. Bullet (castigatoarea primeste 1 pct), Blitz (castigatoarea primeste 2 pct.) si Rapid (castigatoarea primeste 2 puncte). Castigand cu 3-2 ne putem asigura locul 3, in acest al 2-lea Sezon al Ligii Europei- prima divizie. Daca obtinem toate punctele, in ultima runda jucam contra Serbiei pentru locul al doilea!

Programul si orele de start:

-21:00 Bullet 2m+1s, adresa directa meci: https://www.chess.com/live#tm=361615

-21:20 Blitz 5m+2s, adresa directa meci: https://www.chess.com/live#tm=361613

-22:00 Rapid 10+2s, adresa directa meci: https://www.chess.com/live#tm=361614

Duminica 29 nov. 2020 are loc meciul cu Republica Dominicana. In mod sigur unii vor zambi, gandind ca este un meci usor. Gresit! Adversarul nostru din “Live Clubs Olympiad” editia a 2-a, este revelatia turneului si lupta pentru medalii cu noi si cu Uzbekistan, in ambele clasamente, Olimpic (primele 10 mese) si Overall (toate mesele la care se joaca meciurile).

Ora de start a meciului este 21:00, timp de control 10m+0s/jucator. Adresa directa meci: https://www.chess.com/live#tm=361603

Inscrierile la aceste evenimente se deschid cu o ora inainte de startul meciului respectiv. Va asteptam sa jucati si sa contribuiti, la noi rezultate de prestigiu in sahul online pentru Romania.

Marian Tudorache

Presedinte Comisia Sah Online