Comisia Sah Online: Romania-Kazakhstan, meci in Liga Europei, la numar de mese nelimitat

Dupa finala din Liga Natiunilor, castigata de Romania, ne aflam in fata unei alte intalniri (trei meciuri) cu puternica echipa a Kazakhstanului. De data aceasta in Liga Europei. Adversarii nostri au in palmares anul acesta (in alta competitie), o victorie impotriva Rusiei si in general se organizeaza foarte bine, prin prezenta multor jucatori cu titlu FIDE dar si a altor numerosi jucatori, la toate categoriile de rating.

Actual, Romania este pe locul 3 dupa Rusia si Serbia. Meciul cu Kazakhstan este unul capital, in mentinerea echipei pe podium si chiar pentru a pastra sperante, la castigarea titlului european.

Cu siguranta, va fi loc pentru toti jucatorii de sah, indiferent de rating dar ca intotdeauna, precizam, ca avem nevoie de jucatorii cu titlu FIDE sau national. Numai prezenta lor in echipa poate oferi celorlalti colegi, adversari accesibili de valoare apropiata rating.

Echipa Romaniei o gasiti pe Chess.com la adresa: https://www.chess.com/club/romania-chess-federation

Programul triplei intalniri cu Kazakhstan, sambata 26 septembrie 2020, incepand cu ora 19:00:

-19:00 Bullet  2m+1s, adresa directa meci https://www.chess.com/live#tm=218400

-19:20 Blitz     5m+2s, adresa directa meci https://www.chess.com/live#tm=218401

-20:00 Rapid 10m+2s, adresa directa meci https://www.chess.com/live#tm=218402

Fiecare meci are punctajul sau. Victoria echipei in meciul de Bullet, ar aduce 1 pct. In timp ce la Blitz si la Rapid cate 2 pct. Deci se pot obtine maxim 5 pct. din aceasta intalnire.

 Va invitam la aceste meciuri si rugam cei mai buni jucatori ai Romaniei sa fie prezenti. Meciurile pornesc in paritate numerica dar (repet) este nevoie de jucatori foarte puternici, care sa asigure meselor urmatoare (sub ei), posibilitatea de a-si juca sansele de la egal la egal.

Succes tuturor! Hai Romania!

Marian Tudorache

Presedinte Comisia Sah Online