Meci de juniori online România–Canada – update rezultat

Pe 30 mai va avea loc un meci de juniori împotriva selecționatei Canadei.

Se va juca tot pe playchess.com. Playing Room: F R Sah

Room: Clubs&Federations – Romania – F R Sah – Tournaments

First round       19:00 Bucharest / 12:00 Ottawa

Masa   ROMANIA Rtg   CANADA Rtg 0 : 0
1.1 WFM
Lehaci, Miruna-Daria
2241 WIM
Demchenko, Svitlana
2027
1.2 WCM
Bucur, Denisa-Andreea
2007
Jiang, Kate Yuhua
1544
1.3 I
Puia, Alexia-Teodora
1767 WCM
Tsukerman, Julia
1523
1.4 FM
Stoleriu, George
2337 FM
Talukdar, Rohan
2338
1.5 FM
Țălu, Mircea
2351 FM
Hua, Eugene
2298
1.6 CM
Creangă, Robert-Ionuț
2191 FM
Atanasov, Anthony
2087
1.7 I
Dobre, Radu-Fabian
2050 CM
Zhong, Kevin
2070
1.8 FM
Ghimpu, Samuel-Timotei
2287
Noritsyn, Sergey
2111
 

 

Second round  20:00 Bucharest / 13:00 Ottawa

Masa   CANADA Rtg   ROMANIA Rtg 0 : 0
1.1 WIM
Demchenko, Svitlana
2027 WFM
Lehaci, Miruna-Daria
2241
1.2
Jiang, Kate Yuhua
1544 WCM
Bucur, Denisa-Andreea
2007
1.3 WCM
Tsukerman, Julia
1523 I
Puia, Alexia-Teodora
1767
1.4 FM
Talukdar, Rohan
2338 FM
Stoleriu, George
2337
1.5 FM
Hua, Eugene
2298 FM
Țălu, Mircea
2351
1.6 FM
Atanasov, Anthony
2087 CM
Creangă, Robert-Ionuț
2191
1.7 CM
Zhong, Kevin
2070 I
Dobre, Radu-Fabian
2050
1.8
Noritsyn, Sergey
2111 FM
Ghimpu, Samuel-Timotei
2287

 

Detalii pe http://chess-results.com/tnr527978.aspx?lan=27&art=2

Căpitanul echipei noastre este domnul Nad Petre, iar domnul Lucian Jugaru va fi arbitrul meciului. Se va juca tur-retur, la 15min + 10sec.

Update: echipa noastră a câștigat clar, cu 10-6! Performerii: Denisa Bucur și Alexia Puia, ambele cu 2/2, precum și George Stoleriu, cu 1,5/2. Felicitări întregii echipe! Rezultate detaliate pe mese: http://chess-results.com/tnr527978.aspx?lan=1&art=1