Meci Scheveningen online între echipele naționale ale Germaniei și României!

Federația Română de Șah continuă programul de meciuri online cu un meci la cel mai înalt nivel în compania naționalei Germaniei, tot pe platforma playchess.

Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 16, echipele de seniori se vor confrunta într-un meci de blitz spectaculos, desfășurat în sistem Scheveningen, în care un jucător va înfrunta pe rând fiecare jucător din echipa adversă.

Componența echipelor este: Constantin LupulescuBogdan-Daniel DeacMircea-Emilian PârligrasAndrei IstrățescuMarius ManolacheVladislav NevednichyDavid Gavrilescu (U18) și Irina Bulmaga, respectiv

Georg MeierMatthias BlübaumAlexander DonchenkoNiclas HuschenbethAndreas HeimannRasmus SvaneVincent Keymer (U18) și Elisabeth Pähtz.

De remarcat prezența celor două Mari Maestre de top, Elisabeth Paehtz fiind pe locul 19 mondial la ELO și Irina Bulmaga pe locul 30, precum și a celor doi foarte talentați juniori U18, Vincent Keymer și David Gavrilescu. Suntem siguri că vom urmari 8 runde spectaculoase de blitz 3+2 între două echipe foarte apropiate valoric.

În deschidere, de la ora 13, se vor intâlni echipele de juniori U18, în formatul 5 băieți și 3 fete, care vor disputa câte 2 partide de șah rapid (tur-retur). Ne reamintim cu plăcere că generația 2018 a echipelor României U18 a obținut medalia de aur la băieți și argint la fete la CE echipe juniori, desfășurat chiar în Germania, la Bad Blankenburg.

Click aici pentru invitație meci juniori >>

Click aici pentru invitație meci mari maeștri >>