Comisia Sah online: Romania-Rusia Online

Sambata 25 aprilie 2020, ROMANIA Chess Federation (noua denumire a Romania Live Chess, ca nationala oficiala pe chess.com, care va participa la “Nations League”) va asteapta la o alta intalnire de sah online, cu inalt grad de dificultate. Jucam impotriva echipei Rusiei si nu este nevoie, sa mai aducem argumente privind valoarea adversarilor nostri.

Cu Franta am demonstrat ca suntem o echipa in mare crestere valorica, cu o buna prezenta numerica. Cu Rusia, este necesar un ulterior pas inainte. Trebuie sa fim prezenti toti sau oricum, mult mai multi decat in meciul cu Franta. Stim ca ei aliniaza o echipa cu multi NM, FM, IM si destui GM. Avem nevoie de suportul celor mai puternici jucatori din Romania, pentru a putea echilibra si mesele urmatoare, unde este nevoie de o puternica prezenta de jucatori cu rating mediu.

Cum am spus anterior, chiar si un singur meci castigat cu Rusia (la una dintre sectiunile de timp), ne-ar pune intr-o situatie excelenta inaintea ultimului meci (care va fi cu ultima clasata, Azerbaijan), in vederea obtinerii locului 4 in prima divizie a “Live Chess European League” editia I.

Programul meciurilor si adresa directa de inscriere (deschisa cu o ora inainte de start) in meci:

21:00 Bullet  2m+ 1s, https://www.chess.com/live#tm=8830

21:20 Blitz     5m+ 2s, https://www.chess.com/live#tm=8831

22:00 Rapid 10m+ 2s, https://www.chess.com/live#tm=8832

Va invitam la un festival de sah, cu adversari pe masura pentru toti cei care vor fi alaturi de noi.

HAI ROMANIA!