Rezultate meci juniori România – Polonia și detalii meci-revanșă

Echipa de junioare a României a câștigat, joi, cu 21 – 19 meciul de șah online cu echipa similară a Poloniei, iar echipa de juniori a României s-a impus cu 21,5 – 18,5 în meciul cu juniorii din Polonia. Datorită unor probleme cu serverul chess.com, meciurile de blitz nu s-au mai disputat.

Click aici pentru rezultate detaliate >>

Marți 14 aprilie 2020, de la ora 11:00, are loc meciul revanșă România – Polonia, șah rapid și blitz, 2 partide de șah rapid 15min/jucător+10sec/mutare și 4 partide blitz 3min+2sec.

Față de primul meci, pentru a rula și alți juniori de perspectivă, sunt câteva schimbări:

La G12 în locul lui Sălăjan Ștefania va intra Borisov Iulia, la G14 în locul lui Bira Andrada va intra Paraschiv Alexandra, la G16 în locul lui Covrig Larisa va intra Anghel Maria, la G18 în locul lui Paraschiv Petronela va intra Șchiopu Andreea și la B14 în locul lui Creangă Robert va intra Nedelcu Cosmin.

Jucătorii sunt rugați să transmită ID-ul de playchess, prin mesaj pe grupul de pe chess.com sau domnului Nad Petre. Directorul de turneu este domnul Lucian Jugaru, care va gestiona camera de joc de pe playchess.com.

Se va juca pe www.playchess.com în camera: Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments, urmând pașiise descarcă programul de aici, se instalează, se setează limba, login, create new player. Pentru a ajunge la camera „FR Sah” se merge în zona Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments.

Atenție, deși pe playchess puteți intra în unele camere și de pe telefon, tabletă sau browser, în camerele de turnee aveți acces doar cu softurile playchess, Fritz, Chessbase.

Rugăm toți jucătorii să țină cont cu strictețe de regulile anti-cheating stabilite de FIDE, în caz contrar riscând sancțiuni drastice din partea FRȘah, mergând chiar la suspendare pe o perioadă de un an!