Comisia Sah online: Romania- Franta online

În runda 5 a Campionatului European de Șah Live (Live Chess European League – prescurtat LCEL), divizia 1, desfășurat pe serverul Chess.com, echipa noastră Romania Live Chess întâlnește echipa Franței. Aceasta va avea loc duminică, în 12 aprilie 2020, începând cu ora 21.00.

Se joacă 3 meciuri (a câte 2 partide fiecare) pe cadențe diferite, organizate astfel:

Bullet 2m+1s de la 21:00 adresa meci:https://www.chess.com/live#tm=7498

Blitz 5m+2s de la 21:20 adresa meci: https://www.chess.com/live#tm=7499

Rapid 10m+ 2s de la 22:00 adresa meci: https://www.chess.com/live#tm=7500

Vă invităm să vă înscrieți în clubul nostru https://www.chess.com/club/romania-live-chess pe Chess.com. Avem nevoie de cât mai mulți participanți. Se joacă la un număr de mese nelimitat, acesta fiind decis de numărul participanților înscriși. Cu cât sunt mai mulți jucători înscriși în meci, cu atât șansele de a câștiga sunt mai mari. Meciul cu Franța este extrem de important. Fiind o echipă mare care va aduce în meci peste 100 de jucători, ne obligă să avem o prezență numeroasă si cu jucători cât mai puternici.

În divizia 1 LCEL, echipa României a jucat deja cu Serbia, Bosnia Hertegovina, Cehia si Ucraina si mai are de jucat cu Franta, Rusia si Azerbaijan. Această competiție europeană Live Chess European League (prescurtat LCEL) este inițiată și administrată de echipa noastră.

Rezultatele înregistrate până în momentul actual se pot consulta pe Chess-Results.com