Romania-Ucraina online

Duminica 29 martie 2020, incepand cu ora 20:00, suntem in fata unui meci extrem de dificil. Intalnim campioana 2019 la sahul online pe natiuni. De data aceasta, meciul este oficial, in cadrul Campionatului European runda a 4-a, Prima Divizie valorica. Nationala noastra live (ROMANIA LIVE CHESS) este gazda acestui campionat (denumire exacta: Live Chess European League, prescurtat LCEL) si administreaza/coordoneaza competitia.

In lipsa competitiilor la tabla, invitam absolut toata suflarea sahista romaneasca la un meci grandios, in care fara discutie, fiecare categorie si titlu sportiv, va gasi adversar pe masura. Incep invitand marii maestri, pentru 6 partide cu mari maestri foarte puternici. Apoi continui cu maestrii internationali si coborand spre mesele inferioare, cu orice iubitor al jocului de sah. Este o ocazie unica intr-un an calendaristic!

Inscrieti-va in ROMANIA LIVE CHESS aici: https://www.chess.com/club/romania-live-chess

Rezultatele inregistrate pana in momentul actual se pot consulta pe Chess-Results.com (apar la nivel de scor pe meci, practic era imposibil de trecut fiecare jucator, se joaca la zeci sau sute de mese):

http://chess-results.com/tnr507603.aspx?lan=1

Tripla intalnire cu Ucraina este structurata astfel:

Bullet 2m+1s de la 20:00 adresa meci: https://www.chess.com/live#tm=6873

Blitz 5m+2s de la 20:20 adresa meci: https://www.chess.com/live#tm=6872

Rapid 10m+ 2s de la 21:00 adresa meci: https://www.chess.com/live#tm=6871

Foarte interesanta va fi si intalnirea de sambata 28 martie 2020 ora 15:30, in cadrul Olimpiadei Cluburilor, cu nationala Filipine. In aceasta competitie, ROMANIA LIVE CHESS se afla in lupta pentru primul loc, iar Filipine este una dintre cele doua adversare la castigarea locului 1. Cealalta fiind nationala Uzbekistan.

Rezultatele in aceasta Olimpiada se pot consulta de asemenea pe Chess-Results.com:

http://chess-results.com/tnr502671.aspx?lan=1&art=46

Cu Filipine este un singur meci (Blitz10m+0s). Adresa directa a meciului:

https://www.chess.com/live#tm=6868