Cupa DeMolay-BNR 2012

Fundatia Culturala Delta prin intermediul dlui. presedinte Corneliu Visoianu, are placerea de a va anunta ca termenul de inscriere al castigatorilor etapelor judetene la etapa finala a Cupei DeMolay-BNR la Sah a fost prelungit pana in data de 6 iulie 2012, inclusiv.

Cu acest prilej, va confirma ca finala se va desfasura intre 31 iulie si 5 august la Hotel Parang, din localitatea Baile Olanesti. Costul de cazare si pensiune fiind de 60 lei / persoana / zi. In conformitate cu protocolul de colaborare dintre Fundatia Culturala DeltaAutoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, costurile sunt suportate de fiecare echipa in parte.

Puteti sa ne trimiteti cererile de inscriere la adresa de email office@deltaf.org, prin fax la numarul 021 312 16 40 sau direct prin telefon la numarul 0758 231 020, in atentia dlui. Alexandru Zugrav. Nu exista un formular tip pentru inscriere, fiind suficient sa ne comunicati numele, numarul de telefon si adresa de email a profesorului insotitor alaturi de numele si adresa de email a participantilor.

Va asteptam cu drag.