Noi aparitii editoriale

Au vazut lumina tiparului doua noi carti de sah care se adreseaza atat celor mici, cat si tuturor iubitorilor acestui joc.

„Maturi tipice in jocul de sah” de Gabriel Georgescu si Aurelian Teaca
„Jocul inteligent pentru copii” de Aurelian Teaca

Cartea “Maturi tipice in jocul de sah”, autori Gabriel Georgescu si Aurelian Teaca a fost editata prin Editura “Andorsis” in format A5, cuprinde 226 de diagrame cu pozitii tipice si peste 250 de partide scurte, cu combinatii din gama celor 22 de tipuri de mat. Cartea se vinde la pretul de 15,00 lei. Comenzile de minim 10 exemplare primesc bonus 1 carte gratuit, iar la o comanda de minimum 50 de exemplare (pentru a fi oferite ca premiu la concursuri de copii, de exemplu), pretul va fi de numai 10,00 lei per exemplar, cartea fiind dedicata in primul rand copiilor si juniorilor, dar si iubitorilor de sah in general, combinatiile fiind o incantare pentru orice varsta. Pentru relatii sau comenzi accesati mail: gg08sah@yahoo.com sau telefon: 0732569283.

Cartea “Jocul inteligent pentru copii” il are ca autor pe Aurelian Teaca. Cartea, format A5, are 168 de pagini si numeroase diagrame si se vinde cu 15,00 lei per exemplar. In cazul comenzilor de minimum 50 de exemplare (pentru a fi oferite ca premiu la concursurile pentru copii), pretul va fi de doar 10,00 lei per exemplar.

Pentru relatii sau comenzi sunati la telefon: 0727 572 233 (Teaca Aurelian) sau trimiteti mail la sandateaca@yahoo.com